HEADER-za-pocetnu

 


 


 


Poštovani članovi Udruženja nefrologa Srbije. Od danas je na sajtu aktivno registrovanje članova koji će nakon verifikacije imati kompletan pristup sajtu i svim njegovim sadržajima.
Za pristupanje registraciji i kasnije prijavi na sajt morate ići na linkove u meniju pod imenom PROFIL. Popunite sva polja označena zvezdicom (*) a ostalo po svojoj volji.
Verifikacija članova će se raditi na 24 časa u početku a kasnije na 12 časova.


SAMO AKTIVNI ČLANOVI UDRUŽENJA NEFROLOGA KOJI SU IZMIRILI SVOJA DUGOVANJA (ČLANARINU) ĆE BITI VERIFIKOVANI NAKON REGISTRACIJE I IMATI PUN PRISTUP SAJTU I NJEGOVIM SADRŽAJIMA.


Dobrodošli na internet prezentaciju Udruženja nefrologa Srbije


Dragi posetioci,

predstavljamo Vam internet prezentaciju Udruženja nefrologa Srbije. U cilju efikasnijeg i preglednijeg saopštavanja najnovijih informacija iz oblasti nefrologije, kreirali smo sajt za koji se nadamo da će Vam pomoći da svojim jednostavnim navigacionim sposobnostima i osveženim dizajnom brže, lakše i lepše dođete do najnovijih vesti i događanja u svetu nefrologije.

Ovde možete pronaći sve informacije o predstojećim nefrološkim kongresima, skupovima i kontinuiranim edukacijama pre svega u našoj zemlji ali i inostranstvu tako da možete na vreme isplanirati svoje radne obaveze. Na sajtu ćete moći da pronađete ažurirane adrese i kontakte svih dijaliznih cenatara u Srbiji a bićete informisani i o najnovijim predlozima za promenu standarda lečenja bolesnika na dijalizi. Sva obaveštenja možete dobiti na svoju email adresu ukoliko se prijavite na naš bilten.

Nadamo se da će ovaj sajt zaživeti i postati glavna interaktivna veza između nefrologa u Srbiji.

S poštovanjem,

Predsednik Udruženja nefrologa

Prof. dr Radomir Naumović


PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U UDRUŽENJE NEFROLOGA SRBIJE


Poštovane kolege,

Ukoliko želite da postanete član Udruženja nefrologa Srbije, potrebno je da preuzmete dokument priložen na kraju teksta, popunite sva polja u dokumentu i tako popunjen obrazac zajedno sa vašim potpisom pošaljete na "e-mail" adresu udruženja:

nefrolozisrbije@gmail.com

Članarinu u iznosu od 1000,00 dinara za 2018. godinu možete uplatiti na tekući račun
broj 250-1010000105760-04 eurobank.rs - Eurobank Srbija‎

Ovde možete preuzeti NOVI obrazac pristupnice u WORD 2003 formatu: